Beste pizza's in Ristorante La Piazza

 

Bij La Piazza proeft u de traditie en authenticiteit

Italiaans restaurant La Piazza heet u graag welkom in haar nieuwe zaak te Nieuwpoort. Wij zijn gelegen op dertig meter afstand van het strand, waardoor romantiek en instant ontspanning nooit ver weg zijn. Bent u traditioneel ingesteld als het uw pizza betreft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke pizza wordt bij ons op grootmoeders wijze bereid: in een traditionele oven op hout.

 

La Piazza in Nieuwpoort wordt uitgebaat door een jong team. Met hun dynamische visie in combinatie met de traditionele technieken geniet u van een onvergetelijke culinaire ervaring. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het bereiden van pizza in een traditionele oven op hout, maar bieden ook allerlei andere heerlijke gerechten, zoals:

 

  • pasta
  • visgerechten
  • vleesgerechten
  • antipasta

 

Daarnaast hebben wij een uitgebreide wijnkaart met Italiaanse wijnen uit diverse streken. Onze speciaal geselecteerde wijnen geven uw gerechten meer diepte en sluiten naadloos aan op het aanwezige smakenpallet. Wij zorgen bij elke klant elke keer opnieuw voor een gastronomisch totaalpakket.

 

Bent u afkomstig uit Nieuwpoort of wilt u binnenkort een weekendje komen ontspannen in deze gezellige kuststad? Kom dan zeker eens langs in pizzeria La Piazza voor een aangename en verrukkelijke avond. Wij zijn elke dag geopend, met uitzondering van dinsdag. Aarzel niet om ons op te bellen voor een reservatie. Tot snel!